Baartman

Hypotheekadvies passend bij jouw situatie

Hypotheekadvies

Wij begrijpen als geen ander dat de financiering voor jouw woning moet passen bij de levensfase waarin jij je bevindt. Om tot de hypotheek te komen die het beste bij jou past, denkt een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs graag mee met jouw situatie.

Het vergt een andere aanpak om je eerste woning te financieren, dan een lening te krijgen voor een verbouwing, nieuwbouwproject of een tweede (vakantie)huis. We helpen je bij het berekenen van jouw hypotheek(rente) en beantwoorden mogelijke vragen.

Benieuwd naar jouw maximale hypotheek of jouw maandlasten?

Met onze berekentool krijg je inzicht in je maximale hypotheek of maandlasten.

Hypotheekadvies bij jou in de buurt

Wij vergelijken onafhankelijk 25 hypotheken

Wij vergelijken onafhankelijk meer dan 25 hypotheekverstrekkers. Er zijn veel verschillende hypotheekvormen en mogelijkheden voor het vastzetten van de rente. Wij bekijken graag samen welke vorm het best bij je past.

Persoonlijk advies

Het type hypotheek dat bij jou past, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en wensen. Wil je bijvoorbeeld een woning kopen of ben je juist op zoek naar extra financiering voor een verbouwing? Onze adviseur gaat graag persoonlijk met jou in gesprek bij ons op kantoor of bij jou aan huis om jouw behoeften in kaart te brengen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt. Maak een afspraak of kom bij ons langs.

Contact
Hypotheken 02

Waarom een adviesgesprek bij Baartman?

  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
  • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Wanneer je bezig bent om een hypotheek te kiezen, wil je dat deze past bij je persoonlijke situatie. We begrijpen als geen ander dat een hypotheektraject de nodige vragen kan oproepen. Daarom hebben we informatie rondom de financiering van een hypotheek en het afdekken van mogelijke risico's voor je uiteen gezet.

Financiering

Wil je een nieuwe woning kopen? Houd er dan rekening mee dat je maximaal 100% van de (markt) waarde van de woning als hypotheek kunt afsluiten. Dit betekent dat je de bijkomende kosten van een notaris, taxatie of eventueel een hypotheekadvies zelf moet financieren. Onze adviseurs denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Risico's afdekken

Wanneer je een hypotheek afsluit, ga je een betalingsverplichting aan voor de komende 20 of 30 jaar. Dit betekent dat je geacht wordt de hypotheek af te betalen binnen de bepaalde termijn. Het risico op overlijden is een risico dat je wilt afdekken zodat je zeker weet dat je nabestaanden in het huis kunnen blijven wonen. Daarvoor kun je een overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Ook een daling in je inkomen door bijvoorbeeld het verliezen van je baan of een echtscheiding kan een reden zijn waardoor je de hypotheek niet meer kunt betalen. Daarvoor is de Nationale Hypotheek Garantie in het leven geroepen. Het is belangrijk dat je je goed inleest in de voorwaarden of laat adviseren door een erkende adviseur over het afdekken van risico's.