Baartman

Reisverzekering

De financiële zekerheid van een reisverzekering

Ga je backpacken, de wereld overvliegen of gewoon een weekendje weg? Met een reisverzekering kun jij jezelf financieel beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen tijdens je reis. Denk aan het verliezen van je bagage, medische noodgevallen in het buitenland, annuleringen of andere ongemakken.

Een van onze persoonlijk adviseurs denkt graag met je mee over de reisverzekering die aansluit op jouw reisplannen.

Reisverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een reisverzekering gaat een van onze adviseurs met je in gesprek. Of je nu een wereldreis wilt maken of een korte vakantie in het vooruitzicht hebt, samen bekijken we jouw reisplannen om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51

Doorlopende reisverzekering

Ga je meerdere keren per jaar eropuit? Dan kan een doorlopende reisverzekering een passende optie zijn. Je betaalt één premie voor het hele jaar en bent doorlopend verzekerd tegen medische kosten in het buitenland, verloren bagage, annuleringen en andere omstandigheden. Ongeacht hoe vaak je op reis gaat. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het afsluiten van een aparte verzekering voor elke reis.

Text

Kortlopende reisverzekering

Wanneer je af en toe op vakantie gaat, kun je een kortlopende reisverzekering afsluiten. Deze verzekering sluit je af voor één specifieke reis en is ideaal voor een kort uitstapje, een weekendje weg of een vakantie waarvoor je tijdelijke dekking nodig hebt. Bij het afsluiten van een kortlopende reisverzekering selecteer je jouw reisperiode en de gewenste dekking. Denk bijvoorbeeld aan een aanvullende wintersportdekking of een dekking voor avontuurlijke activiteiten.

Waarom een adviesgesprek bij Baartman?

 • Gratis oriëntatiegesprek
 • Persoonlijk & deskundig advies
 • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
 • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

Reisverzekering voor je auto

Als je een roadtrip gaat maken of op vakantie gaat met de auto, kan een reisverzekering voor je auto het overwegen waard zijn. Krijg je tijdens je reis autopech? Dan ben je verzekerd tegen schade aan je auto als gevolg van een ongeval, diefstal, vandalisme of andere onvoorziene gebeurtenissen. Ook helpt de verzekering je met noodreparaties of het regelen van slepen naar de dichtstbijzijnde garage. Zo voorkom je dat autopech jouw reisplannen verstoren.

Onze mensen

Bij Baartman willen we oprechte zekerheid bieden waar jij geen omkijken naar hebt en op terug kunt vallen wanneer het nodig is. Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt.

 • Haike Engelbertink

  Haike Engelbertink

  Adviseur Particulieren

 • Nancy ter Wal

  Nancy ter Wal

  Beheerder Particulieren

 • Debby Hesselink

  Debby Hesselink

  Adviseur Particulieren

 • Monic Pluimers - Baartman

  Monic Pluimers - Baartman

  Adviseur Particulieren Hypotheken

Veelgestelde vragen Reisverzekering

Bij het afsluiten van een verzekering wil je zeker weten dat deze aansluit op je behoeften. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste dekking kiest voor jouw persoonlijke situatie, hebben we informatie over een annuleringsverzekering voor je op een rij gezet.

Reisverzekering wintersport

Als je van plan bent om op wintersportvakantie te gaan, is het belangrijk om een reisverzekering af te sluiten die specifiek dekking biedt voor wintersportactiviteiten. Deze dekking omvat meestal kosten voor ongevallen op de piste, medische kosten en het verlies van ski-uitrusting. Controleer altijd de voorwaarden van je verzekering om er zeker van te zijn dat wintersportactiviteiten gedekt zijn.

Kosten reisverzekering

De kosten van een reisverzekering variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de duur van je reis, de dekking die je kiest en je persoonlijke omstandigheden. Over het algemeen liggen de kosten voor een doorlopende reisverzekering hoger dan voor een kortlopende verzekering, maar dit kan op lange termijn voordeliger zijn als je regelmatig op reis gaat. Het is belangrijk om verschillende verzekeraars te vergelijken om de beste dekking tegen een betaalbare prijs te vinden.

Waarom een reisverzekering?

Een reisverzekering biedt financiële bescherming en gemoedsrust tijdens je reizen. Het dekt kosten zoals medische noodgevallen, verlies van bagage, annuleringen en onverwachte gebeurtenissen tijdens je vakantie. Met een reisverzekering hoef je je minder zorgen te maken over onverwachte kosten en kun je met een gerust hart op reis gaan.