Baartman

Zakelijke Scooterverzekering

Scooterverzekering voor ondernemers

Maak jij als ondernemer regelmatig gebruik van een bromfiets of scooter voor jouw bedrijfsactiviteiten? Sluit dan een zakelijke scooterverzekering af. Deze verzekering biedt dekking voor zowel privé- als zakelijk gebruik van je scooter. Bij diefstal, schade of letsel aan derden geeft een zakelijke scooterverzekering je de financiële zekerheid dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Scooterverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een scooterverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.

2020 08 13 51

Particuliere Scooterverzekering

Heb jij een scooter in je bezit? Dan ben je in Nederland verplicht om een scooterverzekering af te sluiten. Met een scooterverzekering ben je in de basis verzekerd tegen schade aan anderen (WA-verzekering), inclusief letsel en eventuele materiële schade. Krijg je te maken met een ongeval? Dan voorkomt een scooterverzekering eventuele boetes en juridische problemen. Wanneer jij je scooter ook wilt verzekeren tegen schade, diefstal of brand, kun je hier een aanvullende verzekering voor afsluiten.

Text

Waarom een adviesgesprek bij Baartman?

 • Gratis oriëntatiegesprek
 • Persoonlijk & deskundig advies
 • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
 • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

Onze mensen

Bij Baartman willen we oprechte zekerheid bieden waar jij geen omkijken naar hebt en op terug kunt vallen wanneer het nodig is. Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt.

 • Haike Engelbertink

  Haike Engelbertink

  Adviseur Particulieren

 • Nancy ter Wal

  Nancy ter Wal

  Beheerder Particulieren

 • Debby Hesselink

  Debby Hesselink

  Adviseur Particulieren

 • Monic Pluimers - Baartman

  Monic Pluimers - Baartman

  Adviseur Particulieren Hypotheken