Baartman

Camperverzekering

Je camper verzekeren

Wanneer je op vakantie te maken krijgt met onvoorziene omstandigheden zoals ongevallen, diefstal, brand, stormschade en vandalisme, helpt de camperverzekering jou weer op weg. Ook medische kosten, persoonlijke eigendommen, noodhulp en aansprakelijkheid voor letsel aan anderen of schade aan andermans eigendommen kunnen worden gedekt.

Of je nu vaak reist of af en toe op pad gaat met je camper, met een camperverzekering ben jij financieel beschermd tijdens al jouw kampeeravonturen.

Camperverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een camperverzekering gaat een van onze adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we welk type camper jij hebt en bespreken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51

De kosten van een camperverzekering

De premie van een camperverzekering hangt van verschillende factoren af. Denk aan het type camper, het gekozen dekkingsniveau, het eigen risico, de leeftijd en rijervaring van de bestuurder, het rijgedrag en de kilometerstand, de locatie waar je de camper gebruikt en het aantal schadevrije jaren. Over het algemeen kost een camperverzekering in Nederland tussen de €300 en €800 per jaar. Een van onze adviseurs kijkt graag met je mee om een camperverzekering te vinden die past bij jouw behoeften en budget.

Text

Waarom een adviesgesprek bij Baartman?

 • Gratis oriëntatiegesprek
 • Persoonlijk & deskundig advies
 • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
 • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

Onze mensen

Bij Baartman willen we oprechte zekerheid bieden waar jij geen omkijken naar hebt en op terug kunt vallen wanneer het nodig is. Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt.

 • Haike Engelbertink

  Haike Engelbertink

  Adviseur Particulieren

 • Nancy ter Wal

  Nancy ter Wal

  Beheerder Particulieren

 • Debby Hesselink

  Debby Hesselink

  Adviseur Particulieren

 • Monic Pluimers - Baartman

  Monic Pluimers - Baartman

  Adviseur Particulieren Hypotheken

Veelgestelde vragen Camperverzekering

Bij het afsluiten van een verzekering wil je zeker weten dat deze aansluit op je behoeften. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste dekking kiest voor jouw persoonlijke situatie, hebben we informatie over een annuleringsverzekering voor je op een rij gezet.

Camper verzekeren bij verhuur

Als je je camper verhuurt aan anderen, is het belangrijk om een speciale verzekering af te sluiten die rekening houdt met deze situatie. Niet alle standaard camperverzekeringen dekken het verhuren van je camper aan anderen. Een verzekering voor verhuur biedt dekking voor schade die kan optreden tijdens de verhuurperiode, evenals aansprakelijkheid voor schade aan derden.


Eigen risico camperverzekering

Het eigen risico bij een camperverzekering voor verhuur verwijst naar het bedrag dat je zelf moet betalen in geval van schade of verlies. Het eigen risico kan variëren afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en het type verzekering dat je hebt afgesloten. Over het algemeen geldt: hoe lager het eigen risico, hoe hoger de premie voor de verzekering. Het is belangrijk om het eigen risico te kennen en te begrijpen voordat je een verzekering afsluit, zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij een claim.