Baartman

Glasverzekering

Waarvoor is een glasverzekering?

Een glasverzekering wordt vaak over het hoofd gezien. Toch is dit type verzekering het overwegen waard. Met een glasverzekering verzeker je namelijk alle glazen delen van je woning, zoals ramen, deuren en glazen douchewanden, tegen onvoorziene omstandigheden. Komt er bijvoorbeeld een bal tegen je ruit en krijg je te maken met breuken of scheuren in het glas? Dan dekt de glasverzekering de kosten van het repareren of het vervangen van het glas.

Glasverzekering afsluiten

Of je nu gehuurd woont of een huiseigenaar bent, met een glasverzekering bescherm je jezelf tegen de onverwachte kosten van glasbreuk. Voor het afsluiten van een glasverzekering gaat een van onze adviseurs met je in gesprek. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51

Glasverzekering bij een huurwoning

Woon je in een huurwoning? In je huurovereenkomst staat welke verzekering jij moet afsluiten. Over het algemeen is het afsluiten van een glasverzekering de taak van de verhuurder. Heeft de verhuurder geen glasverzekering afgesloten? Dan kun jij dit als huurder regelen via een aanvullende glasverzekering bij je inboedelverzekering.

Text

Waarom een adviesgesprek bij Baartman?

 • Gratis oriëntatiegesprek
 • Persoonlijk & deskundig advies
 • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
 • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

Onze mensen

Bij Baartman willen we oprechte zekerheid bieden waar jij geen omkijken naar hebt en op terug kunt vallen wanneer het nodig is. Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt.

 • Haike Engelbertink

  Haike Engelbertink

  Adviseur Particulieren

 • Nancy ter Wal

  Nancy ter Wal

  Beheerder Particulieren

 • Debby Hesselink

  Debby Hesselink

  Adviseur Particulieren

 • Monic Pluimers - Baartman

  Monic Pluimers - Baartman

  Adviseur Particulieren Hypotheken

Kosten Glasverzekering

De kosten van een glasverzekering kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type woning, de locatie, het aantal en de grootte van de glazen oppervlakken die je wilt laten verzekeren en het niveau van dekking dat je kiest. Gemiddeld liggen de premies voor een glasverzekering tussen de € 20 en € 50 per jaar. Het is verstandig om verschillende verzekeraars te vergelijken om de beste dekking tegen een betaalbare prijs te vinden.