Baartman

Caravanverzekering

Je (sta) caravan verzekeren

Heb jij een stacaravan of een tourcaravan in je bezit voor weekendjes weg of vakanties? Met een caravanverzekering kun jij je caravan beschermen tegen onvoorziene omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de caravan zelf, aansprakelijkheid voor schade aan anderen en een inboedelbescherming voor jouw persoonlijke bezittingen in de caravan. Ook eventuele noodhulp en sleepkosten worden gedekt door de caravanverzekering. Zo kun jij zorgeloos van je vakantie genieten en heb je de financiële zekerheid dat áls er iets gebeurt, je verzekerd bent.

Caravanverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een caravanverzekering gaat een van onze adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we welk type caravan jij hebt en bespreken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51

Is een caravanverzekering verplicht?

Een caravanverzekering is in Nederland wettelijk niet verplicht, maar controleer voordat je op vakantie gaat altijd goed de vereisten van jouw bestemming. Deze kunnen per land, camping en vakantiepark verschillen. Als je van plan bent om je caravan op de openbare weg te gebruiken, bijvoorbeeld om deze te verplaatsen naar een andere locatie of voor vakanties, is een aansprakelijkheidsverzekering meestal wel verplicht.

Text

Waarom een adviesgesprek bij Baartman?

 • Gratis oriëntatiegesprek
 • Persoonlijk & deskundig advies
 • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
 • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

Onze mensen

Bij Baartman willen we oprechte zekerheid bieden waar jij geen omkijken naar hebt en op terug kunt vallen wanneer het nodig is. Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt.

 • Haike Engelbertink

  Haike Engelbertink

  Adviseur Particulieren

 • Nancy ter Wal

  Nancy ter Wal

  Beheerder Particulieren

 • Debby Hesselink

  Debby Hesselink

  Adviseur Particulieren

 • Monic Pluimers - Baartman

  Monic Pluimers - Baartman

  Adviseur Particulieren Hypotheken

Kosten Caravanverzekering

De kosten van een caravanverzekering kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type caravan, de waarde van de caravan, het gebruik van de caravan en je persoonlijke omstandigheden. Gemiddeld liggen de kosten voor een caravanverzekering tussen de €50 en €150 per jaar. Het is belangrijk om verschillende verzekeraars te vergelijken om de beste dekking tegen een betaalbare prijs te vinden.