Baartman

Bedrijfsverzekering

Verzeker je bedrijf tegen onverwachte risico’s

Of je nu een groot bedrijf runt of een kleinere onderneming hebt, het is belangrijk dat je jouw bedrijf passend verzekerd. Een bedrijfsverzekering is een alomvattende polis die jouw onderneming verzekert tegen onvoorziene omstandigheden. Denk aan de financiële gevolgen van schade aan eigendommen, aansprakelijkheid, bedrijfs onderbrekingen en andere onverwachte gebeurtenissen. Zorg ervoor dat je een passende bedrijfsverzekering afsluit die voldoet aan de specifieke behoeften van jouw onderneming.

Bedrijfsverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een bedrijfsverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51

Bedrijfsverzekering voor ZZP'ers

Als zelfstandige ondernemer kun je een speciale ZZP bedrijfsverzekering afsluiten. Een bedrijfsverzekering voor ZZP is gericht op de unieke risico's en uitdagingen waar jij als ondernemer mee te maken kunt krijgen. Deze verzekering kan onder meer aansprakelijkheidsdekking, inboedelverzekering en bedrijfsschadeverzekering omvatten. Wil je jezelf als zelfstandige ondernemer beschermen tegen de financiële gevolgen van onvoorziene gebeurtenissen en aansprakelijkheidsclaims? Dan is het slim om een bedrijfsverzekering af te sluiten.

Text

Waarom een adviesgesprek bij Baartman?

  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
  • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

Onze mensen

Bij Baartman willen we oprechte zekerheid bieden waar jij geen omkijken naar hebt en op terug kunt vallen wanneer het nodig is. Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt.

  • Haike Engelbertink

    Haike Engelbertink

    Adviseur Particulieren

  • Nancy ter Wal

    Nancy ter Wal

    Beheerder Particulieren

  • Debby Hesselink

    Debby Hesselink

    Adviseur Particulieren

  • Monic Pluimers - Baartman

    Monic Pluimers - Baartman

    Adviseur Particulieren Hypotheken