Baartman

Evenementenverzekering

Dek risico’s af met een evenementenverzekering

Het organiseren van een evenement brengt naast veel plezier, ook risico’s met zich mee. Denk aan extreme weersomstandigheden, annuleringen, aansprakelijkheid en schade aan eigendommen. Een evenementenverzekering biedt bescherming tegen onvoorziene omstandigheden die de planning en uitvoering van een evenement kunnen beïnvloeden. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, beurs, concert of sportevenement; met een evenementenverzekering minimaliseer je de financiële verliezen als gevolg van onvoorziene gebeurtenissen.

Overweeg je om een evenementenverzekering af te sluiten? Houd er rekening mee dat de kosten van deze verzekering afhankelijk zijn van de aard van het evenement, de omvang, de locatie, de duur en het gewenste dekkingsniveau. Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van een evenementenverzekering die aansluit op jouw evenement.

Evenementenverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een evenementenverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw bedrijf, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de fase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51

Waarom een adviesgesprek bij Baartman?

 • Gratis oriëntatiegesprek
 • Persoonlijk & deskundig advies
 • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
 • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

Onze mensen

Bij Baartman willen we oprechte zekerheid bieden waar jij geen omkijken naar hebt en op terug kunt vallen wanneer het nodig is. Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt.

 • Haike Engelbertink

  Haike Engelbertink

  Adviseur Particulieren

 • Nancy ter Wal

  Nancy ter Wal

  Beheerder Particulieren

 • Debby Hesselink

  Debby Hesselink

  Adviseur Particulieren

 • Monic Pluimers - Baartman

  Monic Pluimers - Baartman

  Adviseur Particulieren Hypotheken