Baartman

Fietsverzekering

Voor wie is een fietsverzekering?

Hecht je waarde aan jouw fiets? Dan kun je ervoor kiezen om een fietsverzekering af te sluiten. Met een fietsverzekering bescherm je jouw fiets tegen diefstal of schade door vandalisme, weersomstandigheden en ongevallen. Zo heb jij in geval van onverwachte gebeurtenissen de financiële zekerheid dat je jouw fiets kunt repareren of vervangen zonder grote kosten.

Fietsverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een fietsverzekering gaat een van onze adviseurs met je in gesprek. Of het nu gaat om een e-bike of bijvoorbeeld een racefiets, samen bekijken we de waarde van je fiets om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51

E-bike verzekering

Een elektrische fiets is meestal een stuk kostbaarder dan een gewone fiets en daardoor vaker het doelwit van dieven. Heb je een elektrische fiets in je bezit? Dan kun je een speciale e-bike verzekering afsluiten. Met deze verzekering bescherm je jouw fiets en de elektrische componenten tegen schade en diefstal.

Text

Racefietsverzekering

Een racefiets is vaak een kostbaar bezit. Wordt je racefiets gestolen of heb je schade aan (onderdelen van) je fiets? Dan dekt een racefietsverzekering de kosten. Mocht je ook eventuele accessoires, trainings- en wedstrijduitrusting willen verzekeren, kun je hiervoor een aanvullende dekking afsluiten.

Waarom een adviesgesprek bij Baartman?

 • Gratis oriëntatiegesprek
 • Persoonlijk & deskundig advies
 • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
 • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

Onze mensen

Bij Baartman willen we oprechte zekerheid bieden waar jij geen omkijken naar hebt en op terug kunt vallen wanneer het nodig is. Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt.

 • Haike Engelbertink

  Haike Engelbertink

  Adviseur Particulieren

 • Monic Pluimers - Baartman

  Monic Pluimers - Baartman

  Adviseur Particulieren Hypotheken

 • Debby Hesselink

  Debby Hesselink

  Adviseur Particulieren

 • Nancy ter Wal

  Nancy ter Wal

  Beheerder Particulieren