Baartman

Kapitaalverzekering

Wat is een kapitaalverzekering?

Ben je op zoek naar een financiële bescherming en wil je vermogen opbouwen voor de toekomst? Dan kan een kapitaalverzekering interessant zijn. Met een kapitaalverzekering leg je gedurende een bepaalde periode geld opzij voor specifieke gebeurtenissen. Met dit geld kun je bijvoorbeeld je hypotheek aflossen, de studie van je kinderen financieren of zorgen voor je nabestaanden als je er niet meer bent.

Kapitaalverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een kapitaalverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51

Kapitaalverzekering box 3

Heb jij een kapitaalverzekering? Dan kan dit invloed hebben op je belastingaangifte. In Box 3 wordt je vermogen belast en het geld dat je hebt opgebouwd in je kapitaalverzekering kan hierbij meetellen. Hoeveel belasting je betaalt, hangt af van de voorwaarden van je verzekering en hoeveel geld erin zit. Om er zeker van te zijn dat je belastingaangifte klopt, is het slim om een belastingadviseur in te schakelen.

Text

Waarom een adviesgesprek bij Baartman?

 • Gratis oriëntatiegesprek
 • Persoonlijk & deskundig advies
 • Een verzekering passend bij jouw levensfase

Kapitaalverzekering bij leven

Een kapitaalverzekering bij leven kun je zien als een spaarpot voor later. Je legt geld in en op een bepaald moment krijg je dat terug, maar alleen als je dan nog leeft. Dit kan handig zijn om bijvoorbeeld je pensioen aan te vullen, grote uitgaven te doen of gewoon voor extra financiële zekerheid. Het is een slimme manier om voor jezelf te zorgen in de toekomst.

Onze mensen

Bij Baartman willen we oprechte zekerheid bieden waar jij geen omkijken naar hebt en op terug kunt vallen wanneer het nodig is. Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt.

 • Haike Engelbertink

  Haike Engelbertink

  Adviseur Particulieren

 • Nancy ter Wal

  Nancy ter Wal

  Beheerder Particulieren

 • Debby Hesselink

  Debby Hesselink

  Adviseur Particulieren

 • Monic Pluimers - Baartman

  Monic Pluimers - Baartman

  Adviseur Particulieren Hypotheken