Baartman

Aansprakelijksheidsverzekering

Waarvoor is een aansprakelijkheidsverzekering?

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je beschermd tegen de financiële gevolgen van onverwachte aansprakelijkheid. Maak je bijvoorbeeld per ongeluk schade aan iemands eigendom of ben je betrokken bij een ongeluk waarbij iemand gewond raakt? Dan dekt deze verzekering de kosten die voortkomen uit eventuele schadeclaims.

Omdat ongelukken nu eenmaal kunnen gebeuren, is het voor zowel particulieren als ondernemers slim om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Zo ben je beschermd tegen financiële stress en juridische zorgen en kun je met een gerust hart leven en werken.

Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51

Is een aansprakelijkheidsverzekering verplicht?

Nee, in Nederland is een aansprakelijkheidsverzekering niet verplicht. Toch raden we het je wel aan om deze verzekering af te sluiten. Zonder verzekering, kan het voorkomen dat je in geval van schade of letsel aan derden aansprakelijk wordt gesteld voor hoge kosten. Als je jezelf wilt beschermen tegen de financiële gevolgen van aansprakelijkheid, is het verstandig om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Text

Wat kost een aansprakelijkheidsverzekering?

De kosten van een aansprakelijkheidsverzekering kunnen variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan je leeftijd, gezinssamenstelling, de gewenste dekking en het type verzekering dat je kiest. Over het algemeen zijn de premies voor aansprakelijkheidsverzekeringen betaalbaar en wegen ze op tegen de mogelijke financiële risico's die je loopt. Een van onze persoonlijk adviseurs kijkt graag met je mee naar een verzekeraar en polis die aansluit bij jouw budget en behoeften.

Waarom een adviesgesprek bij Baartman?

 • Gratis oriëntatiegesprek
 • Persoonlijk & deskundig advies
 • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
 • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

Zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Ben je ondernemer? Dan is een aansprakelijkheidsverzekering van vitaal belang. Ongeacht de rechtsvorm van je bedrijf. Of je nu zelfstandig ondernemer bent, een vennootschap runt of een besloten vennootschap hebt, deze verzekering biedt bescherming tegen aansprakelijkheidsclaims die kunnen voortkomen uit de dagelijkse bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan schade aan eigendommen van derden, lichamelijk letsel of andere onvoorziene gebeurtenissen. Met een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering bescherm je jouw onderneming tegen mogelijke claims en onvoorziene financiële lasten.

Onze mensen

Bij Baartman willen we oprechte zekerheid bieden waar jij geen omkijken naar hebt en op terug kunt vallen wanneer het nodig is. Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt.

 • Haike Engelbertink

  Haike Engelbertink

  Adviseur Particulieren

 • Nancy ter Wal

  Nancy ter Wal

  Beheerder Particulieren

 • Debby Hesselink

  Debby Hesselink

  Adviseur Particulieren

 • Monic Pluimers - Baartman

  Monic Pluimers - Baartman

  Adviseur Particulieren Hypotheken