Baartman

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Een verzekering afgestemd op jouw beroep

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is voor veel ondernemers een waardevolle aanvulling op de bedrijfsvoering. Het dekt de financiële gevolgen van fouten, nalatigheden of verkeerde adviezen die tijdens het uitoefenen van je beroep kunnen optreden. Of je nu een consultant, adviseur, architect of een ander type professional bent. Met deze verzekering bescherm je jezelf tegen claims van derden en krijg je juridische bijstand om je professionele reputatie te beschermen.

Wij begrijpen dat je een verzekering wilt die perfect aansluit op jouw beroep en dienstverlening. Om tot een passende verzekering te komen, denkt een van onze onafhankelijke adviseurs graag met je mee.

BAV afsluiten

Voor het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw beroep, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de fase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51

Verzeker je als ZZP’er in de zorg

Als verpleegkundige, therapeut, of een andere zorgprofessional draag je een grote verantwoordelijkheid voor de gezondheid en het welzijn van je cliënten. Maak jij een beroepsfout? Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ben je juridisch beschermd bij fouten, verkeerde diagnoses of nalatigheid tijdens de zorgverlening. Zo kun jij je blijven concentreren op het leveren van hoogwaardige zorg zonder je druk te maken over mogelijke juridische consequenties.

Text

Waardevol voor elke ZZP’er

Voor elke zelfstandige professional is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering een waardevolle investering. Of je nu als consultant, IT-specialist of grafisch ontwerper werkt, deze verzekering dekt de kosten van schadeclaims die voortkomen uit fouten, nalatigheid of vermeende onjuiste adviezen. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zorg je niet alleen voor financiële zekerheid, maar ook voor de reputatie van jouw onderneming.

Waarom een adviesgesprek bij Baartman?

 • Gratis oriëntatiegesprek
 • Persoonlijk & deskundig advies
 • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
 • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

De kosten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering

De kosten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals het type beroep, de omvang van je bedrijf en het verzekerde bedrag. Over het algemeen wegen de kosten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering op tegen de financiële risico's die gepaard gaan met mogelijke aansprakelijkheidsclaims. Het is belangrijk om te investeren in een verzekering die niet alleen betaalbaar is, maar ook voldoende dekking biedt voor jouw specifieke beroep. Onze adviseurs helpen je graag met een verzekering op maat die aansluit op jouw behoeften, beroep en budget.

Onze mensen

Bij Baartman willen we oprechte zekerheid bieden waar jij geen omkijken naar hebt en op terug kunt vallen wanneer het nodig is. Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt.

 • Haike Engelbertink

  Haike Engelbertink

  Adviseur Particulieren

 • Nancy ter Wal

  Nancy ter Wal

  Beheerder Particulieren

 • Debby Hesselink

  Debby Hesselink

  Adviseur Particulieren

 • Monic Pluimers - Baartman

  Monic Pluimers - Baartman

  Adviseur Particulieren Hypotheken