Baartman

Cascoverzekering

Verzeker je motorvoertuigen tegen schade

Of je nu een gloednieuwe auto hebt of een klassieke boot, een cascoverzekering biedt uitgebreide dekking voor schade aan jouw waardevolle motorvoertuigen. Ongeacht wie er schuldig is. Krijg je te maken met een aanrijding, diefstal of schade door bijvoorbeeld een storm? Dan kom je met een cascoverzekering niet voor onverwachte kosten te staan.

Cascoverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een cascoverzekering gaat een van onze adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51

Wat betekent een cascoverzekering?

Een cascoverzekering, ook wel een all-risk verzekering genoemd, gaat verder dan de standaard dekking. Met een cascoverzekering ben je in de basis verzekerd tegen schade aan je eigen voertuigen én tegen de schade die jij toebrengt aan andermans eigendommen. Van kleine deuken tot grote ongevallen, een cascoverzekering geeft jou de financiële zekerheid in onvoorziene situaties. Ongeacht de oorzaak.

Text

Waarom een adviesgesprek bij Baartman?

 • Gratis oriëntatiegesprek
 • Persoonlijk & deskundig advies
 • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
 • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

Onze mensen

Bij Baartman willen we oprechte zekerheid bieden waar jij geen omkijken naar hebt en op terug kunt vallen wanneer het nodig is. Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt.

 • Haike Engelbertink

  Haike Engelbertink

  Adviseur Particulieren

 • Nancy ter Wal

  Nancy ter Wal

  Beheerder Particulieren

 • Debby Hesselink

  Debby Hesselink

  Adviseur Particulieren

 • Monic Pluimers - Baartman

  Monic Pluimers - Baartman

  Adviseur Particulieren Hypotheken

Veelgestelde vragen Cascoverzekering

Bij het afsluiten van een verzekering wil je zeker weten dat deze aansluit op je behoeften. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste dekking kiest voor jouw persoonlijke situatie, hebben we informatie over een annuleringsverzekering voor je op een rij gezet.

Cascoverzekering Huurauto

Bij het huren van een auto bieden verhuurbedrijven meestal een basisverzekering aan, maar het kan verstandig zijn om een aanvullende cascoverzekering af te sluiten. Deze verzekering biedt extra dekking voor schade aan de huurauto, zoals schade door aanrijdingen, diefstal en vandalisme. Het geeft gemoedsrust en voorkomt dat je aansprakelijk wordt gesteld voor hoge reparatiekosten.

Beperkt Casco autoverzekering

Een beperkt casco autoverzekering biedt een tussenliggende dekking tussen een WA-verzekering en een volledige cascoverzekering. Het biedt dekking voor schade aan je eigen auto door specifieke oorzaken, zoals diefstal, brand, stormschade, ruitbreuk en aanrijdingen met dieren. Deze verzekering is minder uitgebreid dan een volledige cascoverzekering, maar biedt nog steeds extra bescherming voor je voertuig.